Što radimo

Vaša poslovna priča počinje s nama.

ONLINE

Web stranica je ogledalo vaše tvrtke. Izrada web stranica predstavlja nam poseban izazov. Nemate ideju? Nema problema, osmislit ćemo i administrati vašu web stranicu i ostale online sadržaje, a treba li vam pritom i digitalno oglašavanje, pronalazimo najučinkovitije načine kako bismo privukli i zadržali vašu ciljnu publiku.

SOCIAL

Više od milijun i pol ljudi u Hrvatskoj korisnici su barem jedne društvene mreže. Iskoristite online platforme kako biste promovirali vaše proizvode i usluge, a mi ćemo realizirati i održavati uspješnu egzistenciju na mrežama. Community management naša je strast. Kreiramo i održavamo profil tvrtke na društvenim mrežama koje vi odaberete. Stvaramo atraktivan content sadržaj, osmišljavamo kvalitetnu i redovitu komunikaciju s postojećim i budućim fanovima i preuzimamo poslove korisničke podrške i oglašavanja.

360° KOMUNIKACIJA

Kreiramo nevidljive konce kojima potrošač može osjetiti srce samog brenda. Za vas ćemo izgraditi kompletan imidž, vizuale, letke, wobblere, plakate i sleevove koji će krajnjeg korisnika osvijestiti o vašoj prisutnosti na tržištu. Kroz PR kampanje i advertorijale, vaše poruke odaslat ćemo i u medije.

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Zatvori